O MENI

URŠA ZRNEC

Sem ženska, zaljubljena v življenje in v vse, kar to premore. zato moj nakit izraža čutnost in lepoto, hkrati pa prefinjenost in moč.

Z njim želim sporočiti, da je vsaka od nas edinstvena ter da smo vse le še korak od tega, da to postane jasno tudi drugim.

Tudi v kolekcijah se trudim, da vidite, da je osrednji motiv predvsem narava, zmešana z modernimi materiali, ki predstavljajo urbano betonsko džunglo.

Drznost, ki jo vnašam v kose premorejo tudi moje stranke, ki so pravzaprav moje največje ambasadorke.

O NAKITU

STATEMENT NAKIT

Statement nakit je na slovenskem tržišču vse bolj priljubljen zadnja leta. Kot ljubiteljica lepega, a hkrati funkcionalnega sem ustvarila nakit, ki pooseblja moderno žensko. Pravijo da slika pove več kot 1000 besed, zato skušam s slikami povedati vse, najbolj pa bi izstopale tri besede: eleganca, funkcionalnost in modernost. 

Izdelan je iz različnih naravnih ter nenavadnih materialov na primer usnja, nerjavečega jekla, gume, za pikico na »i« pa vsakemu kosu dodam še stekleni kristal, ki je nekako postal moj zaščitni znak. Tako so v nakitu  združeni glamur in modernost današnjega sveta, skozi zanimive oblike. Eleganca, glamur, nežnost, surovost… Poudarja lepoto in senzualnost vsake urbane ženske. Je moderen, funkcionalen in hkrati nekonvencionalen, njegova veličina pa je v njegovi prilagodljivosti do osebnega stila kupca.

Vsak kos nakita izdelam ročno, z veliko mero ljubezni in perfekcije. Moj navdih so ženske, ki se nasmejano sprehajajo po mestnem jedru, ki izžarevajo ljubezen do življenja, preproste, a hkrati drugačne. Izstopajo s svojo podobo, ki jo pri vsaki posebej poudari UZ nakit.

UZ KOLEKCIJA

Chokerji (3)

Darilni boni (1)

NOVO: Personalizirano (5)

Obeski za ključe (1)

Pasovi (12)